Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Pak de ochtend voor jezelf
Routines

Pak de ochtend voor jezelf

De laatste tijd werk ik veel in de ochtenden, waardoor ik niet meer echt de ochtend heb waar ik het gelukkigst van word. Maar als ik dan vrij ben, vind ik het zelf enorm belangrijk om de ochtend pu...

Meer informatie
LUNCH - AVOCADO/TONIJN BOWL
recepten

LUNCH - AVOCADO/TONIJN BOWL

Benodigdheden: 1 avocado 1 blikje tonijn (merk naar keuze) 1/2 ui stukjes mango honing peper & zout Topping: (is naar keuze ook) 2 eitjes groentes naar keuze rijst amandelen 1. kerf de avoc...

Meer informatie
ONTBIJT - protein coconut oats
recepten

ONTBIJT - protein coconut oats

Benodigdheden: 50 gram havermout kokosmelk (blik) scoop whey naar keuze kaneel appel + banaan + dadel chiazaad amandelen 1. voeg de havermout, kaneel en whey toe aan een kom. 2. roer beetje bij b...

Meer informatie
motivatie vinden
Mindset

motivatie vinden

ik merk de laatste 2 a 3 weken dat ik een stuk gemotiveerder ben, en ik zat te denken; hoe zorg ik voor motivatie? dit zijn wat hersenspinsels die bij mij omhoog komen: - momentum is iets wat enorm...

Meer informatie
Mijn gym routine!
Gym

Mijn gym routine!

Naast voetbal train ik ook graag in de gym! Dit is wat mijn routine 9/10 is in een week: - maandag: rug/biceps/beetje buik - dinsdag: chest/triceps - woensdag: benen of mobiliteit/buik (afhankelijk...

Meer informatie