Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Pak de ochtend voor jezelf

Pak de ochtend voor jezelf
Routines

Pak de ochtend voor jezelf

De laatste tijd werk ik veel in de ochtenden, waardoor ik niet meer echt de ochtend heb waar ik het gelukkigst van word. Maar als ik dan vrij ben, vind ik het zelf enorm belangrijk om de ochtend puur voor mezelf te pakken. Een korte hersenspinsel:

Ik ben best veel met mijn telefoon bezig voor Onnea, werk etc. Maar ik merk dat ik echt tijd nodig heb zonder telefoon. En daar leent de ochtend zich perfect voor. Meestal tot een uur of 9 a 10 in de ochtend staat mijn internet uit en is het even puur focus op Kenzie. 

Ik zie dit echt als tijd om even stil te staan bij wie je bent, waar je gelukkig van wordt en te groeien als mens. Hoe ziet dit er voor mijzelf uit:

  • als ik niet hoef te werken, sta ik altijd iets later op, maar ik probeer daarin niet teveel te schommelen. Ik merk dat dit een stuk beter werkt om mijn ritme te behouden. De eerste dingen voor mij zijn de laatste tijd al mijn gedachtes opschrijven in mijn boekje, creatine innemen en omkleden.
  • iets wat ik zelf heb ontdekt en wat rust geeft, is een boek in mijn tas doen en een stukje wandelen naar een grote sloot in de buurt met natuur. De tijd nemen voor lezen is iets wat er nog best vaak bij inschiet, maar daar geniet ik er van. 20-30 minuutjes zitten en lezen in een boek die je tof vindt, voor mij nu Never Finished van David Goggings. Naast lezen geniet ik ook van in stilte zitten en luisteren naar wat de natuur allemaal te bieden heeft.
  • sporten in de ochtend vind ik heerlijk. Ik loop na het lezen door naar de gym voor een workout, maar dit kan ook een run zijn of wat je ook wilt doen. Je lichaam bewegen en fitter en sterker worden.
  • na het trainen even lekker douchen, omkleden en altijd een luchtje opdoen. Ik ben kleding en dingen als een luchtje veel meer gaan waarderen. Het geeft je een lekker gevoel.
  • persoonlijk eet ik pas om 10:30 uur, maar als je wel al ontbijt zou ik dat nu doen. 

Een ochtend puur voor jezelf. Dit helpt mij enorm om te aarden en rust te vinden. Dit is voor een ieder anders, maar ik hoop dat je er wat aan hebt.

Wat je ook doet, alles draait uiteindelijk om de intentie. 

Elke Dag 1% Beter. Maak er een mooie dag van!

1 reactie

Dat klinkt als een heerlijke ochtend en hoewel ik zelf niet echt kan sporten kan ik zeer zeker iets met deze tips. Dankjewel en een fijne dag gewenst 💪🔥

Lifestyle Mommy's ~ Linda

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Read more

LUNCH - AVOCADO/TONIJN BOWL
recepten

LUNCH - AVOCADO/TONIJN BOWL

Benodigdheden: 1 avocado 1 blikje tonijn (merk naar keuze) 1/2 ui stukjes mango honing peper & zout Topping: (is naar keuze ook) 2 eitjes groentes naar keuze rijst amandelen 1. kerf de avoc...

Meer informatie