OP EEN MISSIE OM DE MENTALITEIT OVER TE BRENGEN DAT GEWOONTES JE SUCCES BEPALEN

_________________________

Persoonlijk succes, we streven het allemaal na. Voor de één is dat een mooier, slanker of gespierder lichaam — voor de ander beter slapen en meer uit de dag halen.

De mentale reis is voor iedereen hetzelfde: doorzetten, niet opgeven en gedisciplineerd blijven.

Vaak denken we hierbij veel te groot en willen we het resultaat het liefst vandaag al zien. Succes komt niet overnight ; mensen zien geen snel resultaat en geven op.

_________________________

HET ONNEA LOGO STAAT VOOR OCHTEND, MIDDAG EN AVOND – STREVEN NAAR DE BESTE VERSIE VAN JEZELF EN PERSOONLIJK SUCCES. HET ZIJN DE KLEINE DAGELIJKSE STAPJES; JE GEWOONTES.
Elke dag 1% beter — daar gelooft Onnea in. Wat je elke dag doet, je dagelijkse gewoontes, helpt je naar de droomversie van jezelf. Zie het eindpunt als de top van de berg; het zijn de kleine stapjes die het maken dat je jouw top bereikt. Elke dag.
 
Wordt wakker, wees dankbaar voor wat je hebt en wees nieuwsgierig en energiek voor de reis die voor je ligt. Elke dag 1%.
 

_________________________  

 

GEÏNSPIREERD UIT FINLAND – ONNEA BETEKENT ´SUCCES´. DE FILOSOFIE VAN ONNEA WAARMEE IK JE MET PRODUCTEN, TIPS EN QUOTES WIL INSPIREREN OM HET BESTE UIT JEZELF TE HALEN.

 

Gezicht achter Onnea

Ik ben Kenzie Bresser, de oprichter & bedenker van Onnea.

Mijn passie ligt heel erg in gezondheid, sport en leven van je mooiste leven. Daarbij andere helpen en inspireren op hun reis.

Ik geloof dat alles in het leven mogelijk is, en alles maakbaar is. Beter slapen, getrainder lichaam of wat dan ook.

Met Onnea wil ik een mindset overbrengen, aan de hand van producten, dat je dagelijkse gewoontes jouw helpen richting dat einddoel. Niets is te gek, als je maar gelooft in jezelf.

Onnea is niet alleen de producten. Het is een manier van denken en een community van mensen die streven naar een betere versie van zichzelf.

Inspireren en helpen is de core van Onnea.