OVER ONNEA

HET ´WAAROM´ VAN ONNEA

Op een dag werd ik 04:30 wakker om te gaan werken bij de Albert Heijn. Ik startte de dag superkrachtig met kleine gewoontes als bewegen, lezen en een smoothie, waar het besef ontstond dat de mens tot zoveel meer in staat is als wij denken.
We hebben allemaal wel een een top van de berg die we willen bereiken — het zijn hierbij de kleine dagelijkse stapjes die jou helpen deze te bereiken!

Geïnspireerd uit Finland — Onnea betekent ´succes´.  De filosofie van Onnea.

DE KRACHT VAN GEWOONTES

Afvallen, gezonder leven of beter slapen. Elk resultaat is een weerspiegeling van je gewoontes. De kleine dagelijkse stapjes helpen jou een betere versie van jezelf te worden — elke dag 1% beter, wat resulteert in een magisch compound effect.

Op een missie om jou te helpen met het creëren van goede gewoontes.

MEER DAN ALLEEN GEWOONTES.

Onnea is meer dan alleen de producten. Het is een lifestyle en platform voor inspiratie, mindset en zelfontwikkeling. Met alles wat ik doe, hoop ik je een klein beetje te inspireren en te laten geloven in de beste versie van jezelf.

Visie Een wereld waarin mensen hun gezondste, gelukkigste en succesvolste leven leiden.

Author

Ontdek
De Oprichter

Kenzie Bresser

Mijn naam is Kenzie, 21 jaar oud en de oprichter van Onnea. Ik geloof dat alles in het leven mogelijk is. Ik hou ervan om andere mensen te helpen, te inspireren en te laten durven dromen. Voel je vrij om mij op Instagram te volgen – je kan mij altijd vragen stellen!

Onnea Waarden - Het Fundament

1
1
WALK THE MOUNTAIN

In alles wat ik doe zie ik het leven als een wandeltocht naar de top van de berg. Elke dag kleine stapjes omhoog, groeien, falen, sneeuwstormen en uiteindelijk de top.

2
2
THINK BIG - ACT SMALL

Denken zonder limieten — daar sta ik voor. Altijd gaan voor het hoogst haalbare en dromen van het onmogelijke. Avontuurlijk, optimistisch en nieuwsgierig voor alle toekomst ideeën zit in het Onnea DNA. Groot denken, kleine stapjes.

3
3
DE STATUS QUO DOORBREKEN

Anders durven zijn en denken dan anderen. Waar iedereen links gaat, geloof ik dat rechts mijn pad is. De manier hoe wij ons leven leiden veranderen met de mindset van 1% verbetering. Nieuwe dingen ontdekken, lef hebben,
risico´s nemen en inspireren — Onnea durft.

4
4
VERTROUWEN

Doen en handelen wat ik zeg, een hoge standaard en nooit stoppen. Vertrouwen staat bij Onnea hoog — alleen zo kan jij op mijn producten, informatie en hulp vertrouwen.

5
5
GEVEN MENSELIJKHEID PRIORITEIT

Menselijkheid staat centraal bij Onnea — een goeie band met jou en een vriendelijke uitstraling. Waar je nu ook staat op de ladder; Onnea ondersteunt en loopt net dat stapje extra voor je. Bereikbaar voor iedereen.