ONNEA MISSIE

Geboren uit een passie om mensen te helpen de gezondste en gelukkigste versie van zichzelf te worden.

OVER ONNEA

Onnea is een goede-gewoonte merk gevestigd in Nederland. Opgericht in 2020 door Kenzie en ontstaan op een vroege ochtend op werk. Waar ik de dag, door kleine gewoontes, begon met super veel energie en plezier, was dit bij mijn collega´s verre van. Het begin van wat Onnea nu is.

Iedereen heeft dromen om bepaalde doelen te bereiken of de persoon te worden die die diep van binnen zou willen zijn. Iedereen wil de top van de berg bereiken.

Die top bereik je niet in 1 dag; het zijn de kleine stapjes die het maken dat je de top bereikt. Voet voor voet, steen voor steen. Ongeacht het doel die je hebt - van afvallen of sterker worden tot gezonder leven; je hoeft je leven niet compleet te veranderen. Verandering ontstaat voet voor voet, steen voor steen en gewoonte voor gewoonte. Elke dag 1% beter wat resulteert in een magisch compoundeffect.

De kleine dagelijkse gewoontes zijn het pad naar de nieuwe jij. Hoe vaker je iets doet, hoe meer je erin gaat geloven.

´Every action is a vote for the type of person you wish to become´

Slaap beter, heb meer focus, voel je gezonder en fitter en ontdek de oersterke mindset dat alles in het leven mogelijk is.
Het doel van Onnea is niet de gewoontes, het doel van Onnea is om het beste uit jou te halen.

´Change your habits, change your life´
Verander je gewoontes, verander je leven 

Onnea staat voor ´succes´ in de Finse taal. Wees je eigen succes, BeTheOnnea.

ONNEA KERNWAARDEN


Visie

In alles wat Onnea doet, heeft Onnea een duidelijke visie voor ogen. Geen enkel idee is te groot. Weet waar je heen wilt en geef 100% om daar te komen. De weg ernaartoe is zo ontzettend mooi.

Be Different

Onnea is niet bang om anders te zijn dan anderen. Laat je nooit door anderen wijs maken wat goed of fout is. Geniet van jouw eigen route naar succes en haal het maximale eruit.

De Beste Jij

Het creëren van de beste jij, daar doet Onnea het allemaal voor. Onnea gelooft in de kracht van elke dag 1% beter. Bekijk het lange termijn plaatje en geef het de tijd. Geloof in jezelf. Alles is mogelijk.