Succes is een mindgame

Waarom leeft de ene persoon wel het leven van zijn of haar dromen en waarom leeft de ander dat niet en leeft om simpelweg te overleven? Nu kun je natuurlijk denken dat diegene geluk heeft gehad, wat je natuurlijk wel een klein beetje moet hebben, maar dat is niet de kern. Succes creëer je in je brein met je gedachten, de zogenoemde wet van de aantrekkingskracht.

Deze wet gaat dan ook een hele tijd terug, waar groot denkers als Socrates, Plato en Pythagoras leefde. Al hun werken stonden in lijn met de wet van de aantrekkingskracht.

Wat is het?

Zie jezelf als de krachtigste magneet van het universum, waarbij je een magnetische kracht hebt, die sterker is dan al het andere in deze wereld. Deze magnetische kracht wekt je zelf op door middel van je eigen gedachten. De wet is vervolgens simpel; Het gelijke trekt het gelijke aan, dus als je een gedachte denkt, trek je soortgelijke gedachten aan. Hier 2 voorbeelden om je een beeld te geven.

  1. Je bent van plan een nieuwe auto te kopen en je hebt een mooie rode auto op het oog. Wat zul je zien als je voortaan in de auto op de weg zit? Die mooie rode auto.
  2. Je hebt het vast wel eens gehad, dat je in de auto zat en er op de radio een liedje werd afgespeeld die je vervolgens niet meer uit je hoofd kreeg. Al je aandacht richtte je op het liedje, wat zorgde voor een sterke aantrekkingskracht van gelijksoortige gedachten over dat liedje, waardoor je heel de tijd met dat liedje in je hoofd blijft zitten.

Al je gedachten hebben een frequentie. Wanneer je denkt, worden die gedachten uitgezonden in het universum en trekt het gedachten aan met dezelfde frequentie. Zie jezelf als een menselijke zendmast, die zijn gewenste kanalen op tv wilt ontvangen. Echter ontvang je de beelden niet op je televisiescherm, maar als goede gedachten.

Denk aan willen en niet aan niet-willen

Een groot probleem in het denken van mensen, is dat ze denken in wat ze niet willen in plaats van wat ze wel willen. De wet van de aantrekkingskracht ziet geen goede of slechte dingen. De wet geeft je simpelweg terug waar je aan denkt. De wet ziet ontkennende dingen als volgt:

  • "Ik wil niet te laat komen" - Ik wil vaker te laat komen
  • "Ik kan het werk dat ik doe niet aan" - Ik wil meer werk dat ik niet aankan
  • "Ik wil geen ruzie" - Ik wil meer ruzie

Denk dus juist in dingen die je wel wilt!

Conclusie

Of je nu positief of negatief denkt, de aantrekkingskracht stuurt je gedachten met dezelfde frequentie terug. Wil je succes en het leven van je dromen? Je kunt jouw ideale leven tot werkelijkheid denken! Denk positief en in dingen die je juist wel in het leven wilt hebben en doen, zo creëer je jouw mooiste leven! 

Bron: Boek The secret - Rhonda Byrne

Reacties

500mg Capsules[/url] Buy Amoxicillin fyf.tsku.onnea.nl.pec.sr http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
axacolagoxaba december 13, 2020
Amoxicillin Online[/url] Buy Amoxicillin Online qkj.ogyf.onnea.nl.ntx.xx http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
oxocisega december 13, 2020

Laat een reactie achter