De Gewoontes Van: Kenzie Bresser - Oprichter Onnea

In deze serie duiken we in de gewoontes van atleten, motivational speakers, CEO´s, top ondernemers & andere bekende mensen. Wat doen ze elke dag, hoe zijn ze gekomen waar ze nu staan, en wat zijn hun zwakke gewoontes? Dat alles ontdek je in dit Onnea Blog!

En met vandaag: Kenzie Bresser, de oprichter van Onnea! 

Ik ben Kenzie Bresser, 22 jaar oud, wonend in Spijkenisse (NL) en werkend bij de Albert Heijn als teamleider gecombineerd met Onnea. Daarnaast hou ik erg van sporten; ik ben vaak in de gym te vinden, loop regelmatig hard en voetbal bij SV Simonshaven.

Mijn goede gewoontes:
  • Elke dag trainen! Van de gym, tot buiten hardlopen en kracht, tot voetbal. Elke dag ben ik bezig met mijn fysiek en dat vind ik ook super belangrijk. Ik merk dat sporten mijn energielevel enorm boost en een positieve draai geeft aan mijn dag.
  • Vroege vogel! Ik hou ervan om vroeg op te staan en de dag te kickstarten. Slaap vind ik heel belangrijk. Ik ga ook niet te laat slapen in de avond. Sporten na het opstaan is voor mij wel een dagelijkse gewoonte geworden.
  • Mijn ontbijt! Man wat ben ik gek op mijn ontbijt!! Olvarit 6 granen en een smoothie uit mijn Onnea Blender. Ik zou dit niet meer zo snel veranderen, omdat ik elke ochtend heerlijk zit te genieten. 
  • Mijn discipline! De laatste 1,5 jaar is die gewoonte bij mij enorm ontwikkeld. De discipline om op tijd op te staan, elke dag goed voor mezelf te zorgen qua sport & voeding en doorgaan waar andere misschien stoppen. Door elke dag iets te doen waar je niet heel veel zin in hebt, train je jouw discipline. Ik geloof dat dat gemixt met consistentie de basis is voor succes! 
  • Journalen! Sinds 2 jaar journal ik elke avond in een boekje. Ik schrijf hier op hoe mijn dag was, de hoogtepunten, kleine succesjes, lessen en mijn dankbaarheid. Ik merk dat dit mij enorm veel rust geeft en helpt om lekkerder te slapen. Mijn slaapbril & slaapmasker helpen hier ook enorm bij!
Mijn slechte gewoontes: 
  • Dingen op het laatste moment doen. Denk aan mijn tas inpakken, omkleden of opruimen. Hierdoor ben ik geregeld maar net op tijd. Dit is ook de #1 gewoonte die ik wil veranderen!
  • Te weinig ontspanning voor mezelf. Ik vind het super moeilijk om rust te nemen of even niets te doen. Ik weet niet waarom, maar dat is echt iets wat nog niet lekker lukt. Of bijv. even de tijd nemen om te mediteren of te wandelen. Ook dit wil ik echt veranderen.
  • Teveel op een dag willen doen. Ik kan beter iets minder doen en dat super goed dan teveel half doen.

Ik ben lekker bezig op dit moment en zit goed in m´n vel. Gewoontes & routine zijn voor mij erg belangrijk hierbij. Ik heb nog genoeg te leren en te ontdekken. We keep going!

Ontdek Onnea!

Laat een reactie achter